Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 211 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,90 g |
Tuky | 120,58 g |
Vláknina | 33,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 171,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeský závin se zmrzlinou a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km8z
Moje poznámka
Staročeský závin se zmrzlinou a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Km8z
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 10 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 13 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 23 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 39 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 57 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Tématické fráze:
štrůdl se zmrzlinou,
jablečný závin se zmrzlinou,
staročeský štrudl,
jablečný závin s šlehačkou recept,
staročeský jablečný závin,
jablkový závin se zmrzlinou,
jablecný štrudl se zmrzlinou,
zavin se slehackou,
štrůdl se šlehačkou,
jablečný závin se šlehačkou,
starocesky strudl recept,
štrůdl se šlehačkou,
co podavame se zmrzlinou,
jablečný koláč podle babicy,
jablečný závin z prostřeno,
jablkový zavin se šlehačkou,
jablkovy zavin s karamele a šlehačkou,
jablkový koláč od babicy,
výborný jablečný závin,
jablečný štrůdl se zmrzlinou
Suroviny:
těsto listové,
mák,
cukr krystal,
rozinky,
jablko,
skořice mletá,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
cukr moučkový,
zmrzlina vanilková,
šlehačka
Komentáře (18)