Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sendviče z listového těsta

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 135 kJ /
988 kcal
Bílkoviny140,72 g
Tuky44,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 3,84 g
Sůl8,84 g
Sacharidy6,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme si asi 3-4 kolečka šunkového salámu, vysočiny, eidamu na kostičky, smícháme s mraženou zeleninou, osmahneme na pánvi, přidáme 4 vejce a usmažíme jako směs, osolíme opepříme. Krok 2: Listové těsto rozválíme na tenký plát a nakrájíme na 12 stejných čtverců. Krok 3: Do rozehřátého, olejem potřeného sendvičovače (pouze před prvním pečením) dáme čtverec těsta, na něj plátek šunky, připravenou směs, na ní plátek vysočiny, na něj plátek eidamu a romaduru, překryjeme dalším čtvercem těsta a necháme péct 8-10 minut.

Zveřejněno 9. 2. 2012

Poznámka autorky Lilith-Isa

recept jsem našla v časopise Pošli recept, jen náplň jsem si upravila podle svého :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZKg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZKg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Zdeňka Chobotská 24. 4. 2016 14:53
<3 Už jste zkoušeli v sendvičovači zemlbábu,bílý toustouvý chleba namazat máslem.poklást jablky,posypat skořicovým cukrem ,kdo je hodně mlsný může dát trochu tvarohu a přikrýt druhýn chlebem.Je to ňamka a jablka mohou být i kompotovaná.U nás je to rychlé občerstvení,když přijedou vnučky a nestačím péct.

Zdeňka Chobotská: Je mňamka. Zase udělala tousty, máslo, plátkový sír a rajče taky je to dobrý.:yes:

děkuji :-K

super,listove testo by mi do toustovace nenapadlo dat..takze mooc dekuji za tip;-):-K:yes:

:-p hmmm, listové těsto nemá chybu, takže..:yes:

cathleen: to nevím,ale kdyby to šlo,ušetřilo by se složité drhnutí sendvičovače ;-)

Tady se v nápni fantazii meze nekladou ;-)

Znám, je to paráda. Máš to pěkně nafoceno:yes:
Myslím, že by se na plotýnky dal položit nejdříve kousek pečícího papíru a teprve na to těsto....:-?

Já mám nejradši s jablkem a skořicí nasladko,banánem a nutelou a nebo s pudinkem a troškou rybízdžemu.:-p:-p Naslano s hruškou a nivou,šprotem a goudou a suš.rajčetem,muž se špenátem....je toho tolik.Kupuju už rozválené,jen nakrájet ,fofrovka.;-):yes:

:yes:+3

To se mi líbí,někdy nemám toustový chléb a listové těsto mívám v mrazáku a pokud příjde chuť na sendvič je vystaráno:-O:-p:-K:yes::yes:

Lili:-Ksendviče děláme, ale listové :-Otěsto mne nenapadlo, děkuji za prima tip:yes:a 1.bodík:yes:

Hmm, tak to asi zkusím! ;-) A vím přesně, co si dám dovnitř. Hermelín a brusinky! :-p :-)

Tématické fráze:
sendviče ze sendvičovače recepty, recepty na sendviče ze sendvičovače, tousty z listového těsta, listove testo v toustovaci, sendviče recepty, listové těsto naslano, listové těsto naslano s nivou, listové těsto toustovač, recepty na sendvič ze sendvičovače, listové těsto do toustovače, recepty z listového těsta, listové těsto mražené, test sendvičovače, listové těsto naslano šneci, mražené listové těsto, listové těsto na pánvi, listove testo ze sendvinovace, ,listove testo naslano, příprava sendvičů v sendvičovači recepty, listové těsto z toustovače

Suroviny:
těsto listové, mouka hladká, šunka, salám vysočina, vejce, směs zeleninová mražená, sýr romadur, sýr eidam, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu