Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 432 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,33 g |
Tuky | 373,70 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 53,02 g |
Sůl | 142,57 g |
Sacharidy | 251,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Moje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Nejnovější recepty
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 2 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 2 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 5 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 10 minutami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 10 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 minutami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 2 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 2 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 3 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 3 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 5 hodinami
Tématické fráze:
masopustní polévka,
masopustní polévky,
zavaření zabijačkové polévky,
polévka z prejtu,
jak zavařit prejt,
domaci ovarova polevka,
jak zavarit zabijačkovou polevku,
jak zavarit polevku,
zavaření polévky,
jak zavarit ovarovou polevku,
kapusta zabijačková polévka,
ovarova polievka,
zavařit jitrnicový prejt,
zavaření prejtu,
polévka z vepřového prejtu,
co zavařit do ovarové polévky,
jak zavarit kapustu,
polévka k prejtu,
polivka z prejtu,
jak zavarit zabijackovou polevku?
Suroviny:
bujón,
kapusta,
česnek český,
sůl,
pepř,
majoránka,
petrželka,
prejt,
vejce,
strouhanka,
sůl,
prejt
Komentáře (17)