Dobrá tlačenka
Dobrou tlačenku koupíte u řezníka, nebo si ji můžete připravit doma. Inspirujte se tímto receptem a zpracujte vepřové maso a vnitřnosti do typicky české pochoutky. S čerstvou cibulí, zakápnutá octem a s krajícem chleba to bude výborná večeře.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,88 g |
| Tuky | 23,56 g |
| Vláknina | 36,85 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 58,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Moje poznámka
Dobrá tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlR0
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
výroba tlačenky,
tlacenka,
výroba tlačenky recept,
bílá tlačenka,
recept na tlačenku,
tlačenka z kolene,
recept na dobrou tlačenku,
vyborná tlačenka,
tlačenka vyroba,
co se zakalenou polévkou,
domácí výroba tlačenky,
jak dlouho tuhne tlačenka,
dobra domaci tlacenka,
výborná domácí tlačenka,
tlačenka recept,
jak vyrobit tlačenku,
jak udelat dobrou tlacenku,
co se zakaleným vývarem,
domácí bílá tlačenka,
přesolená tlačenka
Suroviny:
koleno vepřové,
plec vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
nožička vepřová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř mletý,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
majoránka
Komentáře (46)