Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 705 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 27,30 g |
Vláknina | 5,35 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,55 g |
Sacharidy | 164,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z krabích tyčinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYk4
Moje poznámka
Rizoto z krabích tyčinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYk4
Nejnovější recepty
Andělská čokoláda
Přidáno před 1 hodinou
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 12 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 13 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 13 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 14 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 15 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 15 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 16 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 16 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 16 hodinami
Tématické fráze:
krabi tycinky,
krabí tyčinky recepty,
rizoto,
rizoto s krabími tyčinkami,
krabí tyčinky recept,
jak upravit krabí tyčinky,
recepty z krabích tyčinek,
rizoto recept,
krabí tyčinky rizoto,
dietní rizoto,
rizoto krabi tycinky,
recept krabí tyčinky,
recept z krabích tyčinek,
krabí tyčinky s rýží,
oběd z krabích tyčinek,
rizoto z krabych tycinek,
krabí tyčinky cena,
rizoto s krabími tyčkami,
recept na krabí tyčinky,
krabí rizeto
Suroviny:
rýže,
krabí tyčinky,
protlak,
sýr,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (74)