Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 089 kJ / 2 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,48 g |
| Tuky | 117,04 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 4,94 g |
| Sůl | 12,78 g |
| Sacharidy | 280,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli si nakrájíme na kostičky a na trošce oleje osmahneme dozlatova.
Krok 2: Šunku si nakrájíme na malé kostičky, sýr nastrouháme najemno.
Krok 3: Všechny suroviny dáme do mísy, promícháme, aby se vše spojilo a doděláme těsto na pracovní desce.
Krok 4: Z těsta děláme kuličky o váze cca 40g a dáme na plech vyložený papírem. Troubu zapneme na 190st a pečeme zhruba 30 minut.
Zveřejněno 13. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové cibšunsy žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDp7
Moje poznámka
Tvarohové cibšunsy žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDp7
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Tématické fráze:
žemlička s tvarohem,
recept na houstičky z tvarohu sýru a ze šunky,
pagáčky,
slané tvarohové kuličky
Suroviny:
tvaroh,
mouka hladká,
sýr gouda,
šunka,
cibule,
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jsou výborné i druhý den. Budu dělat při různých oslavách, je to zajímavá "jednohubka".
ale jinak jistě mňamka
teda to jen vyslovit..to je na frrakturu chlemstáka
Recept je