Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřovo-papriková směs v bramboráku

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majda1512

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso si nakrájíme na nudličky a naložíme na pár hodin do marinády, kterou si připravíme smícháním oleje, kari, oregána, vegety, sojovky a dosti česneku(vše dle chuti). Krok 2: Poté maso orestujeme a už nepoužíváme olej. Krok 3: K masu přidáme nakrájené papriky a společně podusíme do měkka a dochutíme kořením. Krok 4: Připravíme si bramboráky.

Směs pokládáme na placky a přeložíme.

Zveřejněno 10. 7. 2009

Poznámka autorky majda1512

Že mám jídlo vyfotit jsem si uvědomila v momentě, kdy jsme měli rozpapáno :-(

Tak snad někd, kdo vyzkouší, foto dodá :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgEX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgEX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

nic moc..popravdě:-S

Trochu mi tady chybí ten komplet...bramorák!:-(

Já tohle smím dělat bez bramboráku - tím myslím to, že tuto směs upeču a vedle připravím bramboráčky :-D jinak :yes::yes:

Toto jídlo dělám obdobně, máme ho moc rádi. Bodík:yes:

Tématické fráze:
vepřová směs s bramboráčky, vepřové nudličky v bramboráku, veprove maso v bramboraku, náplň do bramboráku, veprova smes s bramborakem, vepřové maso s bramborákem, vepřové nudličky s bramborákem, směs na bramboráky, bramorák, papriková směs, bramboráky s vepřovým masem, vepřové s bramborákem, recepty na bramoraky, směs do bramboráku, vepřova smes na bramboracky, maso v bramboraku, směs v bramboráku, bramboráčky s vepřovou směsí, bramoraky, bramboráky s vepřovým

Suroviny:
kýta vepřová, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, sůl, olej, vegeta, koření kari, koření oregáno, česnek, omáčka sojová, brambory, česnek, mléko, vejce, majoránka

Přidat fotografie receptu