Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 373 kJ / 2 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,21 g |
Tuky | 40,26 g |
Vláknina | 16,05 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 391,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchané housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0VW
Moje poznámka
Nadýchané housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0VW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční lívance
Přidáno před 17 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 45 minutami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 15 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 16 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 6 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 11 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 12 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 12 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 13 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 13 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 15 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové housky recept,
bezlepkové housky,
jak uplést housku,
nadýchané domácí housky,
nadýchané pletynky,
křehké housky,
bezlepkové housky recepty,
housky z jogurtu,
recept na housky,
bezlepkové pečivo recepty-housky,
domaci bezlepkove housky,
nadýchané pečivo,
jak uplést domácí housky,
nadýchané bezlepkové pečivo,
housky recept,
recept na bezlepkové housky,
domácí housky z jogurtu,
recepty na bezlepkove pletynky,
jak uplést housky,
domácí nadýchané housky
Suroviny:
jogurt smetanový,
vejce,
olej,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
droždí sušené
Komentáře (19)