Suroviny
Porce: 10-12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 373 kJ / 2 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,21 g |
Tuky | 40,26 g |
Vláknina | 16,05 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 391,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchané housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0VW
Moje poznámka
Nadýchané housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y0VW
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 10 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 16 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 1 hodinou
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 5 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 7 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkové housky recept,
bezlepkové housky,
jak uplést housku,
nadýchané domácí housky,
nadýchané pletynky,
křehké housky,
bezlepkové housky recepty,
housky z jogurtu,
recept na housky,
bezlepkové pečivo recepty-housky,
domaci bezlepkove housky,
nadýchané pečivo,
jak uplést domácí housky,
nadýchané bezlepkové pečivo,
housky recept,
recept na bezlepkové housky,
domácí housky z jogurtu,
recepty na bezlepkove pletynky,
jak uplést housky,
domácí nadýchané housky
Suroviny:
jogurt smetanový,
vejce,
olej,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
droždí sušené
Komentáře (19)