Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepřová omáčka ke špagetám

Hodnocení receptu je 3,8 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Když nemáte čas dlouho postávat u plotny a potřebujete vymyslet rychlý oběd, nebo večeři, pak můžete připravit rychlou pepřovou omáčku ke špagetám. Nakládaný zelený pepř dodá omáčce zajímavou lehce pikantní chuť.

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie584 kJ /
140 kcal
Bílkoviny3,10 g
Tuky11,00 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zhruba v 200 ml vody rozpustíme podle návodu Maggi kostku. Krok 2: Přilijeme smetanu, okořeníme mletým pepřem a pro výraznější chuť přidáme lžičku zeleného pepře. Krok 3: Promícháme s vařenými špagetami.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jarin nejezspagetyspeprem: A proč vybírat, zelený nakládaný pepř je lahůdka,,:-) I když recept je opravdu zvláštní..pro mně ne..

vilma vildomcová 5. 10. 2015 12:51
ten recept je špatně napsaný...dělám ji, ale to co tady popisuje autorka ,není k jídlu.Jíška na oleji zalít smetanou,měkký sýr nechat rozpustit,opepřit,pepřem 7 barev ,trošinku magi osolit.dle vlastní chutě okořenit ...je vynikající. K biftekům.

Může to být dobré:-K ale zkuste tam dát tavený sýr,podle počtu omáčky dobře se to tak zahustí.:yes::yes:

paprika...podla mna ti to ani *stava k masu* nezahusti...musis to asi urobit sama s strochou muky:-(

Smukoo - tak já jsem tu blbinu dnes uvařila.
Jsem z toho trochu rozčarovaná, protože jsem asi špatně pochopila recept a místo kostky "štáva k masu" jsen dala jen vývarovou kostku. Teď se tu jevím:-O, proč tam není něco na zahuštění a ona ta kostka šťávy má v sobě už asi ty zahušťovadla:-//. No - chuťově je to dobré jen ta konzistence je asi jiná, než autor původně myslel. Zkusím to ještě zahustit a uvidím, co z toho bude.;-)

;-( Dobrá blbina. Tie šo´pagety už možno poliať aj H2O. :-// :no:

Tématické fráze:
video kuchařka, recepty s videem, játrová omáčka recept, polreichovi recepty, rokforová omáčka, kuchařka video, recepty online video, video recepty, hamburská omáčka podle pohlreicha, šťáva k masu recept, recepty video, polreichovi recepty svíčková, čevabčiči pohlreich, špagety s omáčkou, video recepty online, jak uvařit demiglas, video kuchařka a recepty, guacamole recept pohlreich, maso ke spagetam, čevabčiči - recept pohlreich

Suroviny:
maggi, smetana, pepř bílý mletý, pepř zelený sterilovaný, voda

Přidat fotografie receptu