Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 553 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,95 g |
Tuky | 158,35 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,51 g |
Sacharidy | 79,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Moje poznámka
Poulet au pot (Kuře v hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr56
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 29 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 36 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 10 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Tématické fráze:
bouquet garni,
bouquet garni,
kuře v hrnci,
kuře v hrni,
pulet kuře,
vařené slepice v červeném oleji,
kuře vařené v hrnci,
kuře vařené a co pak,
cele kuře vaříme v hrnci,
kuře z hrnce francouzský recept,
poulet na víně
Suroviny:
kuře,
voda,
zelenina,
cibule,
bouquet garni,
sůl,
maso mleté,
vejce,
mléko,
slanina uzená,
houska,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
tymián,
koření oregáno
Komentáře (5)