Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,05 g |
| Tuky | 12,68 g |
| Vláknina | 27,74 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Moje poznámka
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
vlockovy chleba,
chleba z remosky,
vločkový chléb,
chléb z remosky,
podmáslový chléb,
vločkoví chleba,
vločkový chléb bez mouky,
vločkové chleba,
recept na chleba z remosky,
recept na chleba do remosky,
recept na podmáslový chléb,
vločkový chléb recept,
chleba remoska,
kváskový chléb z remosky,
nac je dobre podmasli,
chlebova kurka pukla,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chleba,
top stár - podmáslový chléb,
starý recept na podmáslový chléb
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
olej,
sůl,
kmín drcený,
vločky ovesné,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
mouka hrubá,
droždí
Komentáře (16)
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...