Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Vepřová kolena se dostala zpět na výsluní zájmu kuchařů. Jsou levná, při koupi z dobrého zdroje je na nich spousta chutného masa. A dají se připravit na mnoho způsobů. Pečená po předchozím povaření si jistě najdou své příznivce.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 388 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,87 g |
| Tuky | 29,10 g |
| Vláknina | 26,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,25 g |
| Sůl | 10,22 g |
| Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Moje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
vepřové koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho varit koleno v papinaku,
jak dlouho vařit vepřové koleno v papiňáku,
varene koleno v papinaku,
vařené koleno v tlakovém hrnci,
vařené vepřové koleno v papiňáku,
koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno z papiňáku,
vepřové koleno papiňák,
ovarové koleno v papiňáku,
jak dlouho vařit koleno v tlakovém hrnci,
koleno papinak,
vaření kolena v papináku,
veprove koleno v tlakaci,
jak vařit vepřové koleno v papináku,
jak dlouho vařit koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
bobkový list,
bujón zeleninový,
pepř,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kmín drcený,
olej,
vývar masový,
sůl
Komentáře (30)
Ale je fakt,že někdo si rád přisolí,tak tu sůl dopíšu
Ty kůže jsem tam přidala také na vypečení,ty snad byly nejchutnější z celého jídla
Ještě jednou díky