Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 848 kJ / 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,68 g |
| Tuky | 64,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka. Nasucho opečeme na teflonové pánvi dozlatova.
Krok 2: V mističce utřeme změklé máslo s kořením na brambory a bylinkami.
Krok 3: Opečené bagetky potřeme máslem. Na to položíme plátek Hermelínu a posypeme ho grilovacím kořením. Dáme do trouby do zezlátnutí zapéct.
Krok 4: Podáváme ještě teplé nebo i zchladlé - záleží na chuti - třeba se zeleninovým salátem nebo jen tak ;).
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Moje poznámka
Hermelínové večky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDBJ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
hermelínova bageta,
jak zužitkovat starší pečivo,
starší večka,
recept ze starší večky,
pečivo vecky,
opečené večky,
hermelínové recepty,
hermelínový bagatky,
hermelínové karbanátky pečené v troubě,
hermelinovy bagetky,
zapečené večky s hermelínem,
starší večka recepty,
hermelínová bageta recept,
hermelínový předkrm,
bagetky-hermelínové
Suroviny:
bageta,
sýr hermelín,
máslo,
koření grilovací,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
koření francouzské brambory
Komentáře (5)