Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 794 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 82,89 g |
Postup přípravy
Přidejte hrášek a vařte 5 minut. Krok 3: Přimíchejte jogurt a osolte a opepřete podle chuti.
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Moje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Nejnovější recepty
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 44 minutami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 1 hodinou
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 10 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
vakl1 před 1 hodinou
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 2 hodinami
Koprová omáčka
starky59 před 4 hodinami
Šlehačkový beránek
TerezaD před 6 hodinami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 9 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 9 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 11 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramborová polévka s hráškem,
"@braskem.com.br" loc:cz,
bramorova omeleta,
bramborová se smaženým hráškem,
bramorová polévka,
bramorová polévka s hráškem,
mail brasbem.com loc:cz,
polévka bramborová s hráškem,
bramborova polevka s hraskem,
"@braskem.com" loc:cz
Suroviny:
olej,
brambory,
cibule,
česnek,
koření kari,
koriandr sušený,
kmín mletý,
vývar zeleninový,
chilli paprika čerstvá,
hrášek mražený,
jogurt bílý,
sůl,
pepř
Komentáře (10)