Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 650 kJ / 5 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,77 g |
Tuky | 216,86 g |
Vláknina | 19,61 g |
Cholesterol | 970 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 686,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bacochy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnXg
Moje poznámka
Bacochy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XnXg
Nejnovější recepty
Andělská čokoláda
Přidáno před 55 minutami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 14 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 11 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 12 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 12 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 13 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 14 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 14 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 15 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 15 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak sadit fazole,
jak a kdy sadit fazole,
jak sadit fazole becoky,
jak sadit becoky,
becoky,
ostravština,
kdy sadit fazole,
ako sadit bacochy,
becoky polevka,
fazole becoky,
fazole becoky recept,
flekatá buchta,
moravské bacóchy,
s čím sadit fazole,
recept na becoky,
becoky-polévka,
tvarohova buchta z jablunkovska,
v čem se uvádí recepty,
recepty z jablunkovska,
recept na koláče bacochy
Suroviny:
olej,
žloutek,
cukr,
mléko,
mouka polohrubá,
droždí,
mouka hrubá,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
rozinky,
sůl,
cukr,
cukr vanilkový,
žloutek,
tvaroh měkký,
máslo,
kůra pomerančová,
ztužovač šlehačky
Komentáře (25)