Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce si za pomocí vidličky trochu rozmačkáme, zejména rybíz, třešně vypeckujeme atd., vložíme do pekárny, přisypeme želirovací cukr a kyselinu a zapneme program MARMELÁDA.
Krok 2: Za necelé dvě hodiny máme úplně bez práce čtyři skleničky marmelády.
Krok 3: Vařicí nalijeme do skleniček, řádně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak 24 hodin.
Zveřejněno 12. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Moje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 11 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Khulali před 1 hodinou
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 2 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 3 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 4 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 5 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 6 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vyroba marmelady,
marmeláda,
výroba domácí marmelády,
jak udělat marmeládu,
výroba domácí marmelády recepty,
rybízová marmeláda z pekárny,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
výroba domácí marmelády bez cukru,
výroba rybízové marmelády,
vyroba domaciho džemu,
marmeláda z třešní,
domácí výroba marmelády,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
rybízová marmeláda v pekárně,
domácí výroba džemů,
výroba marmelády recepty,
výroba marmelády v domácí pekárně,
želírovací cukr 4:1,
marmeláda z domácí pekárny,
marmeláda výroba
Suroviny:
ovoce,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (14)