Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,16 g |
Tuky | 103,69 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Moje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 15 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 11 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 14 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 14 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 14 hodinami
Tématické fráze:
veprove maso na fazolkach,
vepřové řízečky,
zelené fazolky s vepřovým masem,
jak upravit zelené fazolky,
veprove zelene fazolky,
vepřové fazolky,
fazolky recepty,
vepřove na fazolich,
vepřové a fazolky,
zpracování zelených fazolek,
babicovy dobroty recepty napis svuj recept,
fazolky recept,
vepřové plecko na fazolkach,
maso na zelených fazolkách,
zelené fazolky a vepřové maso,
zpracování fazolek,
zpracování fazolí,
zelené fazolky zpracování,
veprove nudlicky na fazolkach,
recept na vepřové řízečky
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
fazolky zelené,
zelí hlávkové,
kopr,
mrkev,
olej,
sůl,
chilli
Komentáře (21)