Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky na oslavu

Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak k posezení s přáteli? Jistě oceníte inspiraci na jednohubky, při jejichž přípravě můžete naplno popustit uzdu své fantazie. Využít můžete pečivo, krekry, pomazánky, zeleninu a mnoho dalších surovin.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sefrovka sefrovka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kolečka. Krok 2: Tvaroh smícháme s nastrouhanými ředkvičkami, dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Pomazánkové máslo smícháme s nastrouhaným sýrem, dochutíme a podle potřeby doředíme trochou mléka. Krok 4: Další pomazánky volíme podle vlastních chutí a můžeme je zároveň našlehat, aby měly jemnější strukturu. Krok 5: Pomazánky natíráme na nakrájené rohlíky a slané sušenky (krekry). Zdobíme salámem, sýrem, mandarinkami a zeleninou.

TIP: Top 7: inspirace na báječné chuťovky

Zveřejněno 6. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednohubky na oslavu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44DV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednohubky na oslavu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/44DV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Fotka, na které jsou rozkrojené housky a ne jednohubky, byla smazána

dendulka 5. 3. 2013 23:41
..nádhera..:))

Dík za príma inspiraci;-)Mám uloženo a bodíček letí:-p+21:yes::-K

jéééééžíš to je dobrůtek:yes::-D

Já nejsem příliš zručná na zdobení, tudíž se ráda pokochám pěkně nazdobenou mísou:yes:.

lomačka 7. 3. 2012 11:29
Nooo pěkný,ale sis dala práci:-))

AniCiz::-8:-8 tak ahojky, vlnko:-);-):-D

Rebeka:Tvé komentáře moc ráda čtu,jsme na stejné vlně:-D:-D:-D:-K

Tak toto by přede mnou na stole nevydrželo dlouho:-8 Už jen koukat na to tady je pro mne utrpení:-(..:-D:-D:-D :yes::yes::yes:+14

AniCiz::-O:-O jako pro mě:-O:-?:-? nevím za co, ale kujííí:-8:-D;-)

:yes:bod za jednohubky a 100 bodů pro Rebeku:-D:-D:-D:-K

Fakt jen dat do hubicky:-8:-K:yes:

Pěkně barevně sladěné :-K;-) +10:yes:

moc šikovná, krááááááása a bodík určitě+:yes:

pomazánek znám spousty, ale většina už tady je. Na těch jednohubkách je tvarohová s řekvičkami, pomazánkové máslo s sýrem, tvarohová s paprokou, pažitková, mrkvová atd. Akorát když si takhle hraju tak je našlehávám do pěny.

Tématické fráze:
jednohubky-inspirace, jednohubky inspirace, dětské jednohubky, jednohubky recepty, jednohubky a chuťovky recepty, recepty na oslavu, recepty na jednohubky, recepty na detskou oslavu, jak nazdobit jednohubky, dětské jednohubky a chuťovky, recepty jednohubky, detska oslava recepty, jednohubky zdobení, zdobení jednohubek, jednohubky, inspirace na jednohubky, recepty na oslavy, dobré recepty na oslavu, dobré jednohubky, chuťovky na oslavu

Suroviny:
rohlík, sušenky slané, tvaroh, ředkvičky, sůl, pepř mletý, pomazánkové máslo, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý, mléko, mandarinky, rajče cherry, paprika čerstvá červená, salám, sýr plátkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu