Pivní vrabci
Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,74 g |
Tuky | 79,15 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Moje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 6 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
Mili5 před 13 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví vrabci,
veprove vrabci,
vepřový vrabci,
vrabci recept,
recept pečení vrabci,
vrabec na pivu,
pivní vrabec,
pečení vrabci,
vrabci z vepřového masa,
vepřové vrabce,
v.vrabci,
vrabci,
vepřový vrabec,
recept vrabci,
vepřové vrabci na pivu,
recepty na -moravsky vrabec,
veprovy vrabec maso,
vepřová plec na pivu,
vrabci ti i ja,
recepty vrabci
Suroviny:
plec vepřová,
pivo světlé,
česnek,
cibule,
sádlo,
sůl
Komentáře (20)