Pivní vrabci
Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,74 g |
Tuky | 79,15 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Moje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 11 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 2 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví vrabci,
veprove vrabci,
vepřový vrabci,
vrabci recept,
recept pečení vrabci,
vrabec na pivu,
pivní vrabec,
pečení vrabci,
vrabci z vepřového masa,
vepřové vrabce,
v.vrabci,
vrabci,
vepřový vrabec,
recept vrabci,
vepřové vrabci na pivu,
recepty na -moravsky vrabec,
veprovy vrabec maso,
vepřová plec na pivu,
vrabci ti i ja,
recepty vrabci
Suroviny:
plec vepřová,
pivo světlé,
česnek,
cibule,
sádlo,
sůl
Komentáře (20)