Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky s ústřicovou omáčkou na woku

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nofrona

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 721 kJ /
650 kcal
Bílkoviny107,46 g
Tuky16,44 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si očistíme nakrájíme na nudličky osolíme, opepříme a necháme v chladu odpočinout. Ve woku si rozpálíme olej, maso na něm zprudka osmahneme, přidáme omáčky a podusíme. Dle potřeby podléváme. Krok 2: Nakonec přidáme zeleninu nakrájenou na nudličky. Na plotně necháme už jen chvilku, ať křupe.

Zveřejněno 10. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDzX

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vDzX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Právě dovařeno a super!!!Hlavně jednoduché ,což já miluji!:-K

Tonda:Ale hlavní je chuť;-)
Díky za zkoušku:-K

nofrona: Dal jsem kedlubnu a řídil jsem se radou přiměřeně, přiměřeně :-D A Víš, co jsem zpatlal:-?:-D Máš tam napsáno na nudličky a já to pitomec nastrouhal:-8:-D:-D Ale dal jsem to až nakonec a mlaskám ještě teď:-p:yes:

Tonda:Dle chuti já dávám 1-2pl
Kedlubnu dát můžeš;-)

Tonda: já ty bambusáky tak nemusím.. né kvůli ceně, mě prostě nejedou:-8:-D a Andrejka mi radila, že se dají nahradit těmi kedlubny;-)

Zase jdu vyzvídat:-8:-D Kolik té ústřicové omáčky tam dát? A vyčetl jsem tu, že místo těch drahých výhonků lze použít kedlubnu, je to pravda:-?

tak to mi nějak uteklo!! Hmm, to je papůůůů!:-p:yes:

Dana61:Teplem včáchne;-):-D a chuť je fajn

Je to ta od Exotic food.:-8

Dana61 - já používám thajskou rybí omáčku, která je bez rybího zápachu za studena i za tepla. Té se nemusíte obávat. Dostání je běžně v Globusu. Přidávám odkaz na dovozce do ČR. http://www.fwtandoori.cz/index.php?stred=sortiment...

no to je určitě dobrota :-D:yes: ale nikdy jsem nepoužila ani rybí ani ústřičnou omáčku - asi z nich mám trochu obavy - opravdu zapáchají anebo ten odér teplem vyčáchne a zůstane příjemná chuť - prosím odbornice dejte vědět - díky,díky;-)

Ivusa:Taky můžem čínu, hlavně manžel, ústřicová omáčka je fajn jen mi trošku nevoní:-((,
rebeka: bambusky mám moc ráda, ale kupuju je nakládané ve vodě;-)

:-p:yes: moc pěkné, recept i fotka:-K

Hezky připravená bašta:-p+7:yes:

1974andrea::-O:-O n evím, su dutá, jak bambus:-8:-D:-D:-D
Andrej, díky.. tož teď su klidná.. jsi taky klidná:-? tož, to jsme klidnííí:-D:-D:-D:-D:yes:;-)

Načíst další komentáře (6)

Tématické fráze:
rybí omáčka použití, použití rybí omáčky, jak použít rybí omáčku, ústřicová omáčka, použití, čína s ustřicovou omáčkou, vepřové maso s ústřicovou omáčkou, čína s rybí omáčkou, maso s ústřicovou omáčkou, vepřové ve woku, vepřové s rybí s omáčkou, kuřecí s ústřicovou omáčkou, rybí omáčka na maso, kuřecí maso ustřicová omáčka, kdy použít rybí omáčku, čím nahradit rybí omáčku, ustřicová omáčka-recept, usřicová omáčka, fwtandoori.cz, vepřové nudličky, jak použít rybí omáčka

Suroviny:
maso vepřové, zelí, mrkev, výhonky sojové, bambusové výhonky, cibule, ústřicová omáčka, omáčka sojová, pepř, sůl, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu