Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny (mandarinky i se šťávou) dáme do nádoby, která dobře těsní, nic nemícháme, jen nádobu zakryjeme pokličkou a několikrát zatřeseme. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř.
Krok 2: Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.
Krok 3: Posypeme kakaem nebo čokoládou a můžeme použít i šlehačku na ozdobení.
Zveřejněno 14. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Moje poznámka
Hrc hrc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqDp
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 7 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 6 minutami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 2 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 2 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 2 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 2 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 3 hodinami
Kynutý knedlík
pavelimrich91 před 3 hodinami
Guláš z hovězího ...
pavelimrich91 před 3 hodinami
Pórková polévka krémová
pavelimrich91 před 3 hodinami
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 6 hodinami
Tématické fráze:
hrc hrc buchta,
buchta drc drc,
buchta hrc hrc,
dort hrc hrc,
koláč hrc hrc,
hrc hrc dort,
hrc hrc,
buchta hrc drc,
řezy hrc hrc,
hrc drc,
buchta hrc,
hrc,
buchta hrc-hrc,
koláč hrc,
hrc drc buchta,
hrc hrc koláč,
dort hrc,
hrc dort,
koláč drc drc,
řez hrc hrc
Suroviny:
smetana ke šlehání,
kompot mandarinkový,
créme olé,
těsto piskotové
Komentáře (5)