Pivní vrabci
Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,74 g |
Tuky | 79,15 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Moje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 11 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 12 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 6 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 9 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 9 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 11 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 11 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 12 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 12 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví vrabci,
veprove vrabci,
vepřový vrabci,
vrabci recept,
recept pečení vrabci,
vrabec na pivu,
pivní vrabec,
pečení vrabci,
vrabci z vepřového masa,
vepřové vrabce,
v.vrabci,
vrabci,
vepřový vrabec,
recept vrabci,
vepřové vrabci na pivu,
recepty na -moravsky vrabec,
veprovy vrabec maso,
vepřová plec na pivu,
vrabci ti i ja,
recepty vrabci
Suroviny:
plec vepřová,
pivo světlé,
česnek,
cibule,
sádlo,
sůl
Komentáře (20)