Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Moje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 2 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer s bramborem,
recepty s řapikatym celerem,
pečené brambory v remosce,
zapečený řapíkatý celér s bramborem,
zapečené brambory s celerem,
zapačené brambory,
zapečený řapíkatý celer,
řepíkatý cerel,
celerové brambory,
smoothie s řapíkatým celerem,
vaření s řapíkatým celerem,
recepty z řepíkatého celeru,
řepíkatý cerel recepty,
řapíkaty cerel zapečený,
řepíkatý cerel recept,
brambory a celer,
pečené maso s celerem,
řapíkatý cerel recepty,
zapečený řapíkatý celer recepty,
recept s řapikatym celerem
Suroviny:
brambory,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)