Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,78 g |
Tuky | 60,36 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 71,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašská syrnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL95
Moje poznámka
Valašská syrnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL95
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 8 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 8 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 6 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 7 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 12 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 13 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 13 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 14 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 14 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 14 hodinami
Tématické fráze:
oklihlý tvaroh,
uklihlý tvaroh,
oklihlý tvaroh domácí,
uklihlý sýr,
uklihlý,
tvaroh oklihlý,
polévka syrnica,
uklihlý tvaroh recept,
oklihly syr,
domikát,
recept na oklihlý tvaroh,
dadalova kuchařka,
jak nechat uklihnout tvaroh,
recept na oklihli tvaroh,
uklihly tvaroh jako syr,
oklihlý tvaroh recept,
dýnová polévka podle polh,
recepty dadalova kuchařka,
oklihlý tvarohový krém,
oklihlý tvaroh recept
Suroviny:
tvaroh měkký,
vývar,
kmín celý,
mouka hladká,
smetana,
vejce,
brambory,
cukr,
ocet,
sůl
Komentáře (25)