Koprová omáčka s karamelovým základem
S karamelovým základem s octem je tato koprová omáčka velmi příjemně sladkokyselá, ocet ztratí svou ostrost a výsledná chuť je rozdílná oproti klasickému postupu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 503 kJ / 1 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,95 g |
| Tuky | 59,41 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 676 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 119,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s karamelovým základem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgV0
Moje poznámka
Koprová omáčka s karamelovým základem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgV0
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
koprová omáčka s karamelem,
luxusní koprová omáčka,
koprová omáčka apetit,
aby se omacka nesrazila,
koprová omáčka,
koprová omáčka recept,
aby se koprová omáčka nesrazila,
luxusni koprovka,
koprova omačka aby se nesrazila,
aby se koprovka nesrazila,
koprová omáčka top recepty,
aby se nesrazila koprovka,
nejlepší koprovka,
koprovka karamel,
koprovka s karamelem,
koprovka na karamelu,
lahodná koprovka,
aby se nesrazila omáčka,
zahusteni koprovky,
koprova omáčka z hoveziho
Suroviny:
plec hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
vývar hovězí,
smetana na vaření,
mléko,
kopr,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
cukr,
ocet,
mouka,
šťáva citronová,
máslo
Komentáře (70)
moc doporučuji a děkuji za prima receptík.
Fotka je super, jsem moc ráda, že chutnalo.
neměla jsem sice loupanou plec, ale i tak
cattleya:Díky
loupanou plec neměli
A děkuji za nádherné foto, masíčko se ti skvostně rozsýpá.
jinou už dělat nebudu
omlouvám se za foto, maso bylo tak měkké, že se rozpadalo
děkuju za výborný oběd
všem máčkomilům mohu jen doporučit
Ak nie ty, iná Kačka? Preto má zmysel sa registrovať...
ale uděluju ti pochvalu.. miluju koprovku, takhle ji neznám a co nevidět, si ji podle tvého rcp udělám.. s pérem či jiným oným..
U nás sa tomu hovorí pierko, takže mne by predali pierko. (české pírko)
Hovězí loupaná plec je část plece – přední nohy. Získává se vyloupnutím lopatky, odtud název loupaná. Je levnější než hovězí kýta, přitom je však velmi šťavnatá. Loupanou plec využijete v kuchyni na guláš, do ragú nebo na pečení. Doporučujeme uvařit si s ní postupně celou sérii českých omáček, uvidíte ten rozdíl oproti běžné kýtě.