Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,60 g |
Tuky | 23,39 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 3,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Paradajku zalejeme vriacou vodou, počkáme a zbavíme šupky. Pokrájame na kolieska.
Krok 2: Zapekaciu (bielu) misku vymastíme maslom.
Krok 3: Chlieb opečieme v hriankovači a potrháme do misky.
Krok 4: Na kúsy chleba poukladáme kolieska paradajky.
Krok 5: Hermelím prerežeme pozdĺžne a na trojuholníky. Mekkou stranou ich poukladáme na paradajky a chlieb.
Krok 6: Sem-tam dáme kúsočky masla a celé jemne posypeme provensálskym korením.
Krok 7: Dáme do mikrovlnky na 2-3 minúty.
Zveřejněno 23. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francuzák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAwj
Moje poznámka
Francuzák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAwj
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 8 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 2 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
apetit recepty na chleba,
polibek francůzák,
řez francouzský polibek,
francuzaky v mikrovlnke
Suroviny:
chléb,
sýr hermelín,
rajče,
máslo,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (12)