Pomazánka z brynzy
Brynza je jemný ovčí sýr, který je populární hlavně na Slovensku, ale i u nás si získává značnou oblibu. Výrazná slaná chuť a typické aroma dodávají brynzové pomazánce na jedinečnosti, hotová je během chvilky a strávníci si jistě pochutnají.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 749 kJ / 1 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,60 g |
| Tuky | 180,47 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 410 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 6,27 g |
| Sacharidy | 11,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z brynzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgJy
Moje poznámka
Pomazánka z brynzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgJy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 46 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z brynzy,
brynza recepty,
brynza,
recepty z brynzy,
brynza pomazánka,
brynza recept,
brinza recepty,
pomazánky z brynzy,
slovenská pomazánka z brynzy,
co je to brynza,
pomazanka z brinzy,
brinza,
recepty brynza,
recept brynza,
pomazanka z tvarohu a brynzy,
pomazánka s brynzy,
pomazánka z brynzi,
pomazánka brynza,
pomazanka z bryndzy,
brynza - pomazánka
Suroviny:
brynza,
máslo,
majonéza,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (23)
Colombo65: po slovensky je to jednoznačne BRYNDZA.
rebeka: a kde v Česku sú salaše?
no jo, zase ten medveď.. už to začíná
http://sk.wikipedia.org/wiki/Bryndza
Bryndzové pomazánky robím rada, hlavne na jar je "májová" bryndza zvlášť chutná... dochucujem raz pažítkou, raz cesnakom, medvedím cesnakom, orechami...