Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukrářská bábovka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 956 kJ /
5 248 kcal
Bílkoviny100,27 g
Tuky237,50 g
Vláknina24,15 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 643 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy665,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky vyšleháme se sádlem a cukrem do pěny. Krok 2: Přidáme kůru, rozinky, mléko, mouku s práškem do pečiva a lehce zamícháme tuhý sníh z bílků. Krok 3: Dáme do dobře vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme při teplotě 170C. Krok 4: Hotovou bábovku štědře pocukrujeme.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cukrářská bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xxq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cukrářská bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xxq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

už jsem jedla lepší, ale špatná není;-)

Dobrá ,jen málo sladká,já bych naopak cukr přidala,jinak nadýchaná,místo rozinek jsem dala ořechy a kakao;-)

Janatko:-)bábovku máš pěknou a už od pohledu velmi jedlou:-p.Další recept na dobrotu,který čekal na objevení a já ti za to děkuju;-).Díky tobě mám další bábovku do sbírky a ráda jí vyzkouším:-p.

Sádla jsem dávala jen 100g a stačilo to ,zdálo se mi moc 200g a cukru 150g ,já nedávám do těsta tolik cukru,nám to tak stačí.Jinak dobrá.:-p

Tématické fráze:
bábovka ze sádla, babovka se sadlem, cukrářské postupy, cukrářské recepty, cukrářská kuchařka, bábovka se sádla, recepty-cukrarske, bábovka sádlo, babovka postup, sádlo do bábovky, postup bábovky, buchta ze sádla, moučník ze sádla, recept na bábovku ze sádla, moučníky se sádlem, cukrarske vyrobky a postup, recepty na cukrářské výrobky, bábovka ze sádlem, cukrářské moučníky, bábovka recept se sádlem

Suroviny:
vejce, sádlo, cukr moučkový, kůra citronová, mléko, rozinky, mouka polohrubá, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu