Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 713 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,38 g |
| Tuky | 28,91 g |
| Vláknina | 8,71 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Pro větší jedlíky lze přidat ještě opečené nudličky kuřecích prsou.
Zveřejněno 28. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Moje poznámka
Tuňáková omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7v1
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 52 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
tunakova omáčka,
omáčka na těstoviny s tunakem,
tuňáková omáčka na špagety,
omacka z tunaka,
tuňák s těstovinami,
omáčka s tuňákem,
tunáková omáčka recept,
těstoviny s tunákem a omáčkou,
omáčka tuňáková,
tuňáková omáčka s těstovinami,
oomacka s tuňákem,
omáčka na tunaka,
omáčka na špagety s tunákem,
tuňákový omáčka,
omáčka s s tuňákem,
co uvarit z tunaka z konzervy,
špagety s tuňákem z konzervy,
omáčka z konzervy tunáka,
špagety s tuňákem a smetanou,
tuňaková polévka
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
filet z ančoviček,
kapary,
pepř zelený sterilovaný,
olivy černé,
cibule,
česnek,
smetana na vaření,
vývar masový,
paprika sušená sladká,
prsa kuřecí
Komentáře (13)
casino: Tak nějak ta omáčka i vznikla
Vylil?
No, to je ale škoda převeliká...
Stačilo místo těstovin uvařit kus telete, majdu i maso vychladit a mohl jste mít studený předkrm par excellence: Vitello tonnato
Ááá nééébo i jiné maso: http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
asi upřednostním před kancem.. tomu v mrazáku není špatně
Fotky suprové
Hm, ale určitě chutné, jo umím si představit chuť, tuňáka mám věčně ve špajzu, takže bude obídek