Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 511 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,76 g |
| Tuky | 13,21 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 42,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky utřít v misce, pomalu přidávat olej až vznikne struktura podobná krému.
Krok 2: Přidat rozmačkaný česnek a přichutit citronovou šťávou, pepřem a solí.
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Moje poznámka
Cesnekovy krem Aioli s Black Tiger
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DQ4q
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 54 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
aioli,
aioli recept,
aioli jak udělat,
alioli recept,
pasta alioli,
testoviny alioli,
alioli špagety,
recept aioli,
ali oli recept,
alioli,
cesnekove alioli,
cesnekovy krem,
špagety alioli recept,
těstoviny ali oli,
alioli domaci,
špagety alioli,
recept na aioli,
česnekovy krém s kroužky,
recept na špagety alioli,
testoviny oli ali
Suroviny:
žloutek,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
pepř,
sůl
Komentáře (25)