Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 451 kJ / 1 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,29 g |
Tuky | 139,75 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 13,43 g |
Postup přípravy
Pomazánka je pikantní a nejlepší je s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka z bryndzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZnD
Moje poznámka
Pikantní pomazánka z bryndzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZnD
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 10 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 19 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 1 hodinou
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 2 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 9 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 9 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 9 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 9 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 11 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 11 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z bryndzy,
pomazánka z brynzy,
recepty z bryndzy,
pomazánky z bryndzy,
brynza pomazanka,
brynza recepty,
recepty z brynzy,
pomazanky z brynzy,
pomazánka brynza,
brynza,
pomazánka z brynze,
pikantni pomazanka,
pikantní brynzová pomazánka,
pomazanka s brynzy,
pomazánka na jednohubky z brynzy,
recept z bryndzy,
pomazánka z brindzy,
co z bryndzy,
pomazanka z brynzy recept,
recepty s brynzou
Suroviny:
brynza,
máslo,
klobása pikantní,
česnek,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)