Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 67,85 g |
Vláknina | 26,62 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Moje poznámka
Špagety 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wng
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 2 minutami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 3 minutami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 4 minutami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 5 minutami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 6 minutami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 13 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 1 hodinou
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 2 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Tématické fráze:
spagety al dente,
špagety recepty,
špagety s olivovým olejem,
špagety recept,
špagety s olejem,
špagety s olivovym olejem a česnekem,
špagety s česnekem a olivovým s olejem,
špagety pro dva,
špagety 2,
těstoviny al dente,
špagety olivový olej,
spagety s olivový olej,
recepty na špagety,
spagoty aldente,
špagety al-dente,
špagety s olivovým olejem a parmazánem,
špageti al dente,
al dente špagety,
špagety aldente,
špagety olivový olej rajčata
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sůl,
máslo,
parmazán
Komentáře (2)