Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 234 kJ / 2 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,98 g |
| Tuky | 198,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 3,91 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek na jalovčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53Dq
Moje poznámka
Hovězí pupek na jalovčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53Dq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 7 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 8 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit hovězí pupek,
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
pomalu pečený hovězí pupek,
jak vypadá hovězí pupek,
recept hovězí pupek,
co udělat z hovězího pupku,
hovězí recepty,
recept na hovězí pupek,
jak udělat hovězí pupek,
hovězi hovězí pupek,
recepty z hovězího pupku,
hovezi pupek wikipedie,
recepty z pupku,
recepty, hovězí,
+hovězí pupek recepty,
hovezi pupek, recept,
recept na hovězi hovězí pupek,
hovězí pupek-recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
jalovec,
slanina lopenická,
koření roštěnky,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (11)