Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 173 kJ / 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,46 g |
| Tuky | 50,94 g |
| Vláknina | 2,92 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,73 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLBn
Moje poznámka
Salát s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLBn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 42 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 3 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát s krůtím masem,
salát z krůtího masa,
salát s krutího masa,
zeleninovy salat s krutim masem,
co s vařeným krůtím masem,
co s pečeným krůtím masem,
vařené krůtí maso,
těstovinoý salát skrůtím masem,
salát k krutího masa,
testovinovy salat z krutim masem,
salát jako hlavní chod,
salat z peceneho krutiho masa,
recepty s krůtím masem,
salaty z krutiho masa,
čina s krůtim masem,
těstovinový salát krůta,
těstovinový salát s krůtím,
těstovinový salát z krůtího masa,
salat zvareneho z krůtího masa,
recept na kruti salat s ananasem
Suroviny:
maso krůtí,
sýr tvrdý,
šunka,
cibulka jarní,
rajče,
vejce,
česnek,
olej,
sůl,
ocet
Komentáře (2)