Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 544 kJ / 1 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,60 g |
Tuky | 53,33 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 76,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v pikantním přelivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OYA
Moje poznámka
Krkovička v pikantním přelivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OYA
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 23 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 29 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 10 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Tématické fráze:
houbový přeliv na maso,
krkovička recepty,
krkovice recept,
smetanový přeliv,
recepty z krkovice,
krkovice recepty,
smetanový přeliv na maso,
pórkový preliv,
houbový přeliv,
pikantní přeliv,
krkovička ve vlastní šťávě,
přeliv na maso,
top recepty z krkovicky,
recept krkovička,
top recepty z krkovice,
krkovička s houbovym prelivem,
vepřový plátek s pikantním přelivem,
krkovice marinádě s houbami a těstovinami,
krkovice těstoviny recept,
pikantní preliv na kotletu
Suroviny:
krkovice vepřová,
víno bílé suché,
brusinky,
sambal oelek,
med,
paprika sušená uzená,
kurkuma,
pepř bílý,
sůl,
smetana na vaření,
olej
Komentáře (9)