Suroviny
Porce: cca 2,5l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,24 g |
Tuky | 31,25 g |
Vláknina | 195,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Moje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 11 minutami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
namáčení fazolí,
fazolová polévka v pomalém hrnci,
gulášovka z klobásy,
fazole bez namaceni,
fazolova p,
gulášovka s fazolemi,
fazolová polévka bez namáčení,
namočení fazolí,
fazolova polevka v tlakači,
fazolová gulášová polévka,
gulášová polévka s fazolí,
jak uvarit dobrou fazolovou polevku.,
domácí gulášovka z klobás,
co uvařit s fazolí,
jak uvařit fazole bez namoceni,
gulasovka v pomalém hrnci,
gulasovka protlakem,
gulášovka s klobásou,
gulášovka s fazolová polévka
Suroviny:
fazole červené,
klobása papriková,
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
bujón,
protlak rajčatový,
olej,
ocet,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (28)