Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 852 kJ / 2 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,33 g |
| Tuky | 54,69 g |
| Vláknina | 66,50 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 242,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.
Krok 2: Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.n
Krok 3: Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.
Krok 4: Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory. Dusíme do měkka.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMq6
Moje poznámka
Slovinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMq6
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 1 hodinou
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 54 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 57 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 58 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 4 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 14 hodinami
Tématické fráze:
guláš z více druhů masa,
druhy gulášů,
druhy guláše,
slovinský koláč,
guláš z více druhů mas,
gulaš s vice druhu masa,
slovinsky veprovy gulas,
guláš druhy,
recept gulas s vice druhu masa,
uherský guláš,
gulas s vice druhy masa,
cibule do hněda,
guláše druhy,
gulas vice druhu masa,
druhý gulášů recepty,
slovimský guláš recept,
recepty guláše,
slovinske hovězí na cibuli,
slovinsky pokrm hovezi na cibuli,
druh hovězího na guláš
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
cibule,
brambory,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
kmín celý,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (15)
gulášek vypadá famósně
Magdalenko -
(A ten tvoj nekynutý kynutý koláč už mám dávno v repertoári...
Vepřové se sice trochu rozpadalo, ale i tak jsem sklidila úspěch.
Díky všem za pochvalu!