Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 049 kJ / 2 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 213,67 g |
Tuky | 111,97 g |
Vláknina | 28,64 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 19,08 g |
Sacharidy | 66,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5Dv
Moje poznámka
Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5Dv
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
bulharská ljutenica,
bulharské rizoto,
papriky s vepřovým masem,
chvilka pro tebe jarní recepty,
perkelt,
perkelt z vepřového masa,
bulharská zelenina,
domácí ljutenica,
bulharský perkelt,
paprikas s veprovym,
recepty zeleninový perkelt,
ljutenica bulharská,
vepřovým perkelt,
přílohy k vepřovému,
bulharska ljutenice recept,
liutenica,
bulharska ljutenice,
bulharsky prerkelt,
paprikáš z vepřového masa perkelt,
příloha k vepřovému na paprice
Suroviny:
cibule,
olej,
žampióny,
plec vepřová,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
směs zeleninová ljutenica,
bujón,
sůl,
pepř,
česnek,
moučka škrobová,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká
Komentáře (12)