Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carpaccio ze žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp55
Moje poznámka
Carpaccio ze žampiónů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp55
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty s žampiónů,
houbové carpacio-recept,
recepty ze žampionů,
carpacio ze žampionů,
žampionové carpaccio,
portobello carpaccio,
carpacio z žampionů,
syrové žampióny,
carpaccio z hub,
houbové carpacio,
carpaccio z pomeranče,
houbové carpaccio,
žampiony jíst syrové červené řepy,
recept ze z žampionů,
jí se syrové žampiony ?,
jídlo ze syrových žampionu,
carpaccio ze žampionů portobello,
jsou k jídlu syrové žampióny,
syrové žampióny k jídlu,
recepty z žampiónů
Suroviny:
žampióny,
citron,
česnek,
petrželka,
olej olivový,
ocet balsamiko,
pepř,
sůl
Komentáře (16)