Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šamorínský rožeň

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby odležení masa

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

Pod názvem šamorínský rožeň se skrývají snadné špízy z vepřového masa, s klobásou a anglickou slaninu. Kousky masa zůstanou krásně šťavnaté a vašim strávníkům se budou dělat boule za ušima.

Suroviny pro 1

množství individuálně, dle počtu strávníků

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Poté je necháme vychladnout a oloupeme. Krok 2: Maso nakrájíme na kousky, anglickou slaninu na kostky. Z paprik vykrojíme jadřinec a nakrájíme na kostky. Krok 3: Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky, klobásu a brambory nakrájíme na kolečka. Krok 4: Maso vložíme do misky, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a necháme odležet. Krok 5: Jednotlivé suroviny napichujeme v libovolném na jehly. Špízy můžeme připravit na grilu, nebo upéct v troubě.

TIP: Jak připravit špízy?

Zveřejněno 29. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šamorínský rožeň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wm0z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šamorínský rožeň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wm0z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Peeet, díky!!:-)

:-p:yes::yes::yes: dávám bodík:-))

Jani, co je napíchnuté, bývá moooc dobré. A tohle vypadá úžasně!:-p:-!
Bodík!:yes:

:-p:-D:yes:

:yes::yes::yes:+

máme rádi vše na jehličce - :-p:-p

Tématické fráze:
šamorinský rožeň, šamorýnský rožen, maso na rožni, rožeň, maso na rožen, šamorínská směs, šamorínský rožeň recept, rožně, šamorínský vepřový rožeň, šamorýnský vepřový rožeň, vepřové maso na rožni, šamorýnský, recepty na rozen, recepty na rožni, šamorínský rožeň,, šamorínská jehla, co na rožeň, vepřové na rožni, vepřový rožeň, maso na rožni recept

Suroviny:
maso vepřové, slanina anglická, klobása, cibule, brambory, paprika čerstvá červená, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu