Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehna na rajčatech a cuketách

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iness Iness

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Pekáč vyložíme na kolečka nakrájenými rajčaty, cuketou, žlutou paprikou na nudličky, posypeme houbami a osolíme. Krok 2: Na to položíme omytá kuřecí stehna. Krok 3: Každé stehno polejeme lžící oleje, osolíme a posypeme ml. paprikou. Krok 4: Podlejeme teplou vodou a pečeme na 220°C cca 3/4 hodiny.

Zveřejněno 29. 7. 2009

Poznámka autorky Iness

Jednoduché a moooc dobré a hlavně po tomhle nepřiberem...:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yrwg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yrwg

Marie

Komentáře (5)

Velmi dobré, výborný nápad, já jsem dal, resp.přidal na plátky brambory.

Právě se na to chystám, tak jsem zvědavá:-O Již se těšíme na mňamku:-p

Je to moc dobré,také to dělám.:-p:-O:yes:

Milá Janko, já to taky občas peču i s bramborama a je to pak rovnou i s přílohou:-) Děkuju za bodík;-)

Udělám z naporcovaného kuřete a přidám brambory, už něco podobného jsem dělala a je to :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí stehna s cuketou, kuře na cuketě, kure s cuketou, kuře cuketa, kuřecí stehna, kuřecí stehno s cuketou, kureci stehna cuketa, kuřecí stehna na houbách, pečené kuře s cuketou, kureci stehna na cukete, cuketa rajčata recepty, kure cuketa recept, kure na rajcatech a houbach, recept kuře cuketa, kuřecí stehna recept, kuřecí s rajčaty, kuřecí stehna s cuketou a rajčaty, kureci maso na cukete, maso na cuketách, kuřecí stehna recepty

Suroviny:
stehno kuřecí, rajče, cuketa, paprika čerstvá červená, houby sušené, sůl, paprika sušená sladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu