Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Šťavnaté a lahodné závitky jsou na svátečním stole vždy vítány! Snadno se připravují a umožňují jejich náplně měnit podle chuti a fantazie. Masové závitky lze podávat s libovolnou přílohou. Můžete si je také připravit předem a uložit do mrazáku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,49 g |
| Tuky | 48,15 g |
| Vláknina | 5,12 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,37 g |
| Sacharidy | 42,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Vj
Moje poznámka
Kuřecí řízky s brynzovou náplní - poradní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Vj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažení řízků ve fritéze,
řízky ve fritéze,
kuřecí řízky ve fritéze,
řízek ve fritéze,
řízky z fritézy,
kuřecí závitky ve friteze,
troj obal na rizek,
kuřecí řízek ve fritéze,
rizek s brynzou,
kuřecí rizek se špenátem a kaší,
jak delat řizky ve friteze,
jak ve fritéze připravit vepřovy řízek,
kuřecí prstíky,
recepty-závitky pana faráře,
náplň do vepřového řízku,
fritéza delikátní recepty,
řízky plnene,
kuřecí ve vriteze,
kuřecí řízky recepty
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
špenátové listy,
brynza,
česnek,
ořechy vlašské,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo
Komentáře (41)
zizala:
díky moc všem
no né, já nevěděla, s čím zkombinovat tu brynzu.. bych to bývala přeplácala.. Magdi dobře poradila
Mně by Magdalenka určitě tak dobře neporadila
A nechceš zmeniť názov, napr. Kuřecí závitky (řízky?) s bryndzou?
Každému by bolo jasné, o čom je reč a odporcovia bryndze na to neťuknú...
děkuju.. dobre si mi radila
A tvoj popis je tiež nádherný, jedným slovom, si dobrá!
(Ale ma teší, že aspoň trošilinku som pomohla k vášmu kulinárskemu zážitku.)