Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
Tuky | 27,05 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 267,40 g |
Postup přípravy
Fliačky premiešame s kapustou, vmiešame žĺtky a sneh z bielkov. Krok 3: Vložíme do vymasteného pekáča a v rúre pri strednej teplote zapečieme dozlata ( asi 30 min ). Krok 4: Narežeme na kocky a podávame s opečenou klobásou alebo špekáčikom.
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Moje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 21 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 33 minutami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 36 minutami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 43 minutami
Segedínský guláš
veronika_straka před 1 hodinou
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 3 hodinami
Medové perníčky
Kremrole před 3 hodinami
Moravské zelí
JuliePetule před 5 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 6 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 7 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelný nákyp,
zelný nákyp recept,
zelný nakip,
zelý nákyp recept,
kvetakovy nákyp s uzeninou,
zelný nákyp s uzeným,
nudlový nákyp s uzeninou,
hovezi nakyp,
zelne listy s uzeninou,
zelny nakyp-recept,
recept na nákyp z kapusty
Suroviny:
flíčky,
zelí hlávkové,
cibule,
olej,
vejce,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (5)