Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
Tuky | 27,05 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 267,40 g |
Postup přípravy
Fliačky premiešame s kapustou, vmiešame žĺtky a sneh z bielkov. Krok 3: Vložíme do vymasteného pekáča a v rúre pri strednej teplote zapečieme dozlata ( asi 30 min ). Krok 4: Narežeme na kocky a podávame s opečenou klobásou alebo špekáčikom.
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Moje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 9 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 10 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 57 minutami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 5 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 6 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 6 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 7 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 8 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 9 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 10 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 11 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
zelný nákyp,
zelný nákyp recept,
zelný nakip,
zelý nákyp recept,
kvetakovy nákyp s uzeninou,
zelný nákyp s uzeným,
nudlový nákyp s uzeninou,
hovezi nakyp,
zelne listy s uzeninou,
zelny nakyp-recept,
recept na nákyp z kapusty
Suroviny:
flíčky,
zelí hlávkové,
cibule,
olej,
vejce,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (5)