Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 749 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,02 g |
Tuky | 27,05 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 267,40 g |
Postup přípravy
Fliačky premiešame s kapustou, vmiešame žĺtky a sneh z bielkov. Krok 3: Vložíme do vymasteného pekáča a v rúre pri strednej teplote zapečieme dozlata ( asi 30 min ). Krok 4: Narežeme na kocky a podávame s opečenou klobásou alebo špekáčikom.
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Moje poznámka
Zelný nákyp s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1EGj
Nejnovější recepty
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno 14. 4. 2025 08:00
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
vervla před 17 minutami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 3 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 16 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 16 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 17 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 17 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 18 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 18 hodinami
Tématické fráze:
zelný nákyp,
zelný nákyp recept,
zelný nakip,
zelý nákyp recept,
kvetakovy nákyp s uzeninou,
zelný nákyp s uzeným,
nudlový nákyp s uzeninou,
hovezi nakyp,
zelne listy s uzeninou,
zelny nakyp-recept,
recept na nákyp z kapusty
Suroviny:
flíčky,
zelí hlávkové,
cibule,
olej,
vejce,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (5)