Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 2,56 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,25 g |
Postup přípravy
Poté hned podáváme, každý si pepř a sůl přidá až podle chuti na talíři.
Podobně se dá tento recept použít na vekovnim grilu.
Podáváme tmavý chléb nebo opečený brambor a kvalitní vychlazené bílé víno.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Moje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 28 minutami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 29 minutami
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 2 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 11 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 12 hodinami
Tématické fráze:
siven pečený v troubě,
úprava sivena,
siven na grilu,
siven v troubě,
siven recept,
kuchynská úprava pstruha,
jak upravit sivena,
ryba siven na zelenine,
siven arktický,
pečeny siven,
ryba silven,
siven arktický recept,
siven na másle,
siven uprava,
silven recept,
ryba siven,
siven recepty,
siven arktický recepty,
pečení sivena,
pstruh jeho kuchynská úprava
Suroviny:
siven,
čerstvé bylinky,
citron,
celer řapíkatý,
rajče cherry,
máslo,
jablko,
víno bílé
Komentáře (26)