Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 129 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 2,56 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,25 g |
Postup přípravy
Poté hned podáváme, každý si pepř a sůl přidá až podle chuti na talíři.
Podobně se dá tento recept použít na vekovnim grilu.
Podáváme tmavý chléb nebo opečený brambor a kvalitní vychlazené bílé víno.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Moje poznámka
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRmg
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 25 minutami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 4 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 6 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 9 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 9 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 11 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 15 hodinami
Tématické fráze:
siven pečený v troubě,
úprava sivena,
siven na grilu,
siven v troubě,
siven recept,
kuchynská úprava pstruha,
jak upravit sivena,
ryba siven na zelenine,
siven arktický,
pečeny siven,
ryba silven,
siven arktický recept,
siven na másle,
siven uprava,
silven recept,
ryba siven,
siven recepty,
siven arktický recepty,
pečení sivena,
pstruh jeho kuchynská úprava
Suroviny:
siven,
čerstvé bylinky,
citron,
celer řapíkatý,
rajče cherry,
máslo,
jablko,
víno bílé
Komentáře (26)