Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 174 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,86 g |
Tuky | 75,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 799 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 1,78 g |
Postup přípravy
já dnes měla chuť si tak trochu vyhrát, no.
Zveřejněno 7. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná koprová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x89z
Moje poznámka
Jemná koprová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x89z
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 4 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový beránek
Pajkujka před 31 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 44 minutami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 1 hodinou
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tvarohová vánočka
zackovam před 4 hodinami
Tématické fráze:
koprová pomazánka,
pomazánka s koprem,
pomazánka koprová,
pomazánky s koprem,
koprova natierka,
riccota s koprem,
ricotta pomazánka,
koprová pomazánka z lučiny,
beruška pomazánky,
koprová ricotta,
pomazánka z lučiny a kopru,
vykapany jogurt,
recept ricotta vajíčka pomazánka,
recept na pomazánku s koprem,
pomazánka koprová s tvarohem,
pomazánka s coprem,
kpprova natierka,
pomazanka z koprem,
koprova pěna,
pomazánka z lučiny kopr
Suroviny:
vejce,
lučina domácí,
sýr ricotta,
sýr cottage natur,
majonéza,
kopr,
nať celerová,
sůl,
pepř
Komentáře (17)